Disponibili 24/7
Mesaje De Condoleante

Mesaje De Condoleante

Necrologul… O lovitură cumplită. Mi se rupe inima când mă gândesc că nu-l vom mai vedea niciodată. Odată cu plecarea lui (nume), am simțit cât de mult ne-a iubit și noi l-am iubit pe el. El (ea) va trăi mereu alături de noi și în inimile noastre. Pierderea unui părinte, indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată ușoară. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de voi în aceste momente de durere. Vă vom păstra mereu în inimile noastre. Pierderea unei persoane dragi este cel mai greu lucru dintre toate. Cu toții ne-am rugat și am sperat că boala nu ni-l va lua, dar Dumnezeu a vrut ca el să fie cu noi. În aceste momente dificile prin care treceți, vă rugăm să vă amintiți că suntem alături de voi în orice fel putem. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Nu i-am cunoscut niciodată pe tatăl sau pe mama voastră, dar știu cât de minunat trebuie să fi fost să vă fi cunoscut. Știu doar că trebuie să fim cele mai bune versiuni ale părinților noștri. Sperăm să găsiți alinare în amintirile părinților voștri. Toți cei care i-au cunoscut astăzi sunt îndurerați alături de voi. Nimeni nu poate fi indiferent la această tragedie. Nu voi uita niciodată: …… Și consider că este de datoria mea să vă sprijin în orice situație, dacă aveți nevoie.

A fost o persoană foarte inteligentă. Nu-mi pot imagina viața mea fără ea. Sunt profund întristat să aud această veste. Mama/tatăl tău a fost o persoană foarte minunată. Nimeni nu o poate înlocui vreodată. Atunci când o persoană dragă moare, o parte din noi se pierde pentru totdeauna. Cu această durere în suflet, tot ce putem face este să învățăm să trăim mai departe cu amintirile celor care au murit. Condoleanțe. O viață umană s-a pierdut. Este deosebit de dificil să depășești această pierdere, deoarece ai pierdut pe cineva care îți era drag. Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente de durere. Vă transmitem sincerele noastre condoleanțe. Când o lumânare se stinge, o aprindem din nou, dar când viața se stinge, o plângem pentru totdeauna. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Am fost norocoși că am cunoscut-o. Firea ei veselă și generozitatea ei ne-au uimit pe toți. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către familia și prietenii ei. Viața pe care a trăit-o are un nume: Dignitate. Ea este o sursă de viață, credință și iubire pentru copiii și nepoții ei dragi. Odihnește-te în pace în Împărăția Cerurilor. Cei dragi nouă. Deși nu am cunoscut-o personal pe mama ta, știu cât de mare a fost în viața ta. Știu că dragostea, simțul umorului, înțelepciunea și compasiunea mamei tale au fost foarte importante pentru tine, pentru că ai vorbit adesea despre dragostea, simțul umorului, înțelepciunea și compasiunea ei.

Mă rog la Dumnezeu pentru tine și familia ta. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de voi. Vestea plecării ei a fost un șoc pentru noi toți. Îmi pot doar imagina cât de mare trebuie să fi fost lovitura pentru dumneavoastră. În astfel de momente ne simțim abandonați, dar nu uitați că aveți prieteni care v-au iubit și au avut grijă de dumneavoastră (nume). Te poți baza pe ajutorul nostru. Este foarte trist pentru noi că ne părăsesc oameni atât de dragi și de iubiți de noi. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către (nume). Suntem profund îndurerați să aflăm de trecerea în neființă a lui (numele persoanei decedate). Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de tine și de familia ta. Ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe cu ocazia pierderii bunicii/bunicului dumneavoastră. Nu pot găsi cuvintele potrivite pentru dragul decedat care a plecat dintre noi. Ea va fi mereu în inima mea. Nu vom uita niciodată bucuria și bunătatea prezenței pe care am pierdut-o cu toții astăzi. O, Doamne, iart-o. Vestea că persoana iubită a plecat brusc din viața ta, lăsând în urmă doar durere și tristețe, ne-a șocat pe toți. Cuvintele sunt de prisos. Ele nu fac decât să rezume durerea, suferința și șocul și nu oferă nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu poate înțelege că drumul său s-a oprit aici. Îi transmitem sincere condoleanțe. Iubirea nu moare niciodată și amintirea ei va lumina mereu inimile noastre. Îmbrățișări călduroase și mângâiere. Suntem alături de voi. Vă iubim mereu. Soarele vieții a apus pe bunica noastră dragă, care înseamnă atât de mult pentru noi. În acest univers al durerii, ne rămâne o stea de amintiri care să ne aline durerea. Fie ca tu să te odihnești în pace. Vă transmitem cele mai sincere condoleanțe în acest moment în care porniți spre necunoscut.

Ai fost o busolă constantă în munca ta, răbdător, cooperant și un șef cu adevărat minunat. Îți mulțumesc că m-ai învățat atât de multe. Sper să vă găsiți liniștea în timp ce vă confruntați cu această schimbare dificilă din viața dumneavoastră. Mama ta a fost o persoană inteligentă și minunată. Mulți dintre noi vor simți că lumea este un loc mai sărac fără ea. Ce pierdere. Un om al lui Dumnezeu. Mă rog pentru el și pentru noi toți. Zguduiți până în adâncul sufletului, aflăm vestea teribilă că a plecat dintre noi în veșnicie. …… Fie ca Dumnezeu să-l așeze într-un loc special și de acolo să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit și îngrijit. A fost cel mai bun dintre oameni. Empatizez cu pierderea dumneavoastră. Vestea că iubitul dumneavoastră a plecat brusc și definitiv din viața dumneavoastră, lăsând în urmă doar durere și jale, ne-a șocat pe toți. Cuvintele sunt de prisos. Ele nu fac decât să rezume durerea și tristețea. Nu este vorba de faptul că iubitul tău a murit, ci doar că el sau ea nu mai este aproape de tine. Nici măcar nu pot să-mi imaginez cât de multă durere aveți. Îmi pare foarte rău că treceți prin această perioadă dificilă. Sincerele mele condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Îmi amintesc de tine ca fiind o persoană curajoasă și bună. Sunt îndurerat alături de tine. Vestea că persoana iubită a plecat brusc și definitiv din viața ta, lăsând în urmă doar durere și suferință, ne-a șocat pe toți. Cuvintele sunt de prisos. Ele nu fac decât să rezume durerea și tristețea. Doar Dumnezeu poate înțelege că drumul persoanei dragi s-a oprit aici. Odihniți-vă în pace. Cu o durere nemărginită știm că am pierdut o persoană dragă. De acum încolo, nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De acum înainte, îl vom căuta doar în inimile noastre, unde nu ne va părăsi niciodată. El nu va fi uitat niciodată și promit să vă sprijin în toate felurile dacă mă veți contacta. Condoleanțe. Cele mai profunde condoleanțe pentru tine și familia ta. Dragi prieteni, nu te vom uita niciodată.

Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Bunica/bunicul tău a fost o persoană minunată care va trăi în sufletele noastre. Suntem îngroziți de cumplita veste. Cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Cele mai sincere condoleanțe pentru tine și familia ta. Condoleanțe. Cele mai sincere condoleanțe vă transmit sincere condoleanțe dumneavoastră și familiei dumneavoastră. Gândurile noastre sunt alături de voi în aceste momente dificile. Dumnezeu să vă dea mângâiere în cele mai grele momente. Tatăl și mama ta au fost pentru mine ca și cum ar fi fost al doilea părinte. Îmi voi aminti mereu de distracția pe care am avut-o și de lecțiile de viață pe care m-a învățat. Vă susțin pe toți în aceste momente dificile. Suntem foarte triști că am pierdut această persoană minunată. Nu îl vom uita niciodată, iar faptele sale vor trăi dincolo de el. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către tine și familia ta. Vestea morții sale ne-a zguduit pe toți. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către familia și prietenii săi. Atunci când o persoană dragă este amintită, amintirile devin comori. Ele pot dispărea din ochii noștri, dar nu vor dispărea niciodată din inimile noastre. Probabil că veți avea nevoie de ajutor în aceste zile. Aș dori să vi-l ofer. Puteți conta pe mine. Sincerele mele condoleanțe pentru tine și familia ta.

Bunicul/bunica ta a fost o persoană minunată. Ne-a întâmpinat întotdeauna cu un zâmbet și o față bună. Întotdeauna a fost ceva special și unic în relația cu bunica/bunicul tău. Fie ca Dumnezeu să o/îl odihnească în pace. A fost o persoană specială și va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna. Ne rugăm pentru puterea și mângâierea lui Dumnezeu în aceste momente dificile. Fie ca el să se odihnească în pace. Sincerele noastre condoleanțe părinților, rudelor și prietenilor săi. Fie ca Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul. Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc sora/fratele. Ea/el a fost o persoană specială și ne va lipsi foarte mult. Prietenii adevărați nu mor.

Vreau să-ți amintești asta. Oamenii și-au pierdut viețile și voi ați pierdut persoane dragi. Suntem alături de voi în aceste momente dificile. Vă transmitem sincere condoleanțe din inimă. Ne pare sincer rău pentru pierderea bunicii și bunicului tău. Sincerele mele condoleanțe pentru tine și familia ta. Veți rămâne pentru totdeauna în inima mea. Cei dragi nouă nu ne părăsesc niciodată și trăiesc în inimile noastre. Cele mai profunde condoleanțe pentru tine și pentru toți cei care au iubit-o. Este o mare pierdere. Nu te vom uita niciodată. Fie ca îngerii să fie cu voi. În numele… Nu te vom uita niciodată. Să te odihnești în pace. A fost un dar în viața noastră. Nu vom uita niciodată. Sincerele noastre condoleanțe.