Disponibili 24/7

Repatriere decedati din Europa

Transport Funerar

FunerarTrans este o societate ce se ocupa cu repatrierea și transportul persoanelor decedate. Serviciile de transport sunt complete, si anume: transport funerar international, transport funerar national si transport local.

Asiguram transportul persoanelor decedate oriunde pe teritoriul Romaniei si repatrierea acestora, atat din Uniunea Europeana, cat si din alte tari europene.

Avem experienta lunga in  repatrierea persoanelor decedate. Acest serviciu de transport funerar este realizat in conditii legale cu masini autorizate si dotate cu instalatie de refrigerare in conformitate cu legea romaneasca si cea internationala !

Repatriere decedati – servicii complete. Nu suntem intermediari, ci prestatori direct de repatrieri funerare autorizati. Aceasta inseamna faptul ca familia  nu  mai trebuie sa fie prezenta, iar noi preluam intreaga responsabilitate a repatrierii persoanei decedate. Noi facem actele, asiguram transportul funerar in cele mai bune conditii, oferim sicriul special pentru repatriere si consultanta funerara post-repatriere.

 

Care sunt tarile din care facem repatriere? Repatriere decedati din Franta, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Luxembrug, Italia si Elvetia. Experienta noastra in domeniu asigura familia care doreste repatrierea persoanei dragi decedate de faptul ca stim ce trebuie facut.

Cât timp dureaza? Asiguram repatrierea persoanelor decedate in termenul cel mai scurt posibil. Durata medie este de circa 2-3 zile cu exceptia Angliei, unde timpul optim este de circa 4-5 zile. Pentru ca stim demersurile necesare repatrierilor persoanelor decedate, cunoastem limbile de circulatie internationala: franceza, germana, italiana, sarba si engleza, dorim sa fim un sprijin pentru cei greu incercati.