Disponibili 24/7

Repatriere decedati in Moldova

Transport Funerar Europa Moldova

FunerarTrans este o societate ce se ocupa cu repatrierea persoanelor decedate din Europa in Moldova la cele mai bune preturi.

Asiguram transportul persoanelor decedate oriunde pe teritoriul Moldovei si din orice colt al Europei.

Avem experienta lunga in  repatrierea persoanelor decedate. Acest serviciu de transport funerar este realizat in conditii legale cu masini autorizate si dotate cu instalatie de refrigerare in conformitate cu legea romaneasca si cea internationala !

Repatriere decedati Europa Moldova– servicii complete. Nu suntem intermediari, ci prestatori direct de repatrieri funerare autorizati. Aceasta inseamna faptul ca familia  nu  mai trebuie sa fie prezenta, iar noi preluam intreaga responsabilitate a repatrierii persoanei decedate. Noi facem actele, asiguram transportul funerar in cele mai bune conditii, oferim sicriul special pentru repatriere si consultanta funerara post-repatriere.

 

Care sunt tarile din care facem repatriere? Repatriere decedati din Franta, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Luxembrug, Italia si Elvetia. Experienta noastra in domeniu asigura familia care doreste repatrierea persoanei dragi decedate de faptul ca stim ce trebuie facut.

Cât timp dureaza? Asiguram repatrierea persoanelor decedate in termenul cel mai scurt posibil. Durata medie este de circa 2-3 zile cu exceptia Angliei, unde timpul optim este de circa 4-5 zile. Pentru ca stim demersurile necesare repatrierilor persoanelor decedate, cunoastem limbile de circulatie internationala: franceza, germana, italiana, sarba si engleza, dorim sa fim un sprijin pentru cei greu incercati.

Repatriere decedati Europa Moldova