Disponibili 24/7
Costuri Repatriere Decedati

Costuri Repatriere Decedati

Costuri repatriere decedati – ce implică?

Costuri repatriere decedați: Funerar Trans face un efort continuu de a reduce cât mai mult posibil costurile de repatriere decedați. În același timp lucrăm permanent la optimizarea tuturor cheltuielilor . Pentru oferta de preț pentru serviciile de repatriere ținem cont de mai mulți factori. Facem lucrul acesta pentru a da un preț convenabil pentru familia greu încercată.

Funerar Trans – comunicăm prețul de repatriere decedați cu toate serviciile și articolele funerare necesare incluse.

În formularea ofertei de preț ținem cont de gama completă de care clientul are nevoie. Ne străduim să îl înștiințăm cu privire la toate cheltuielile care ar putea interveni. Astfel familia are o imagine completă asupra întregii sume pe care trebuie să o plătească.

Costuri repatriere decedati – ce includ?

Fiind un domeniu particular de activitate, familia de multe ori solicită costul doar pentru anumite servicii. Ne străduim însă să explicăm exact toate aspectele implicate în repatriere. Familia nu se va găsi în situația de a fi obligată să plătească vreun serviciu de care să nu fi știut înainte de a contracta serviciile noastre.

Repatriere decedati preț – toate aspectele necesare:

– sicriul de lemn, special pentru transportul internațional 300 – 500 €

– dacă este sau nu necesar sicriu extra mare (pentru persoane ce cântăresc între 150 – 200 kg) 350 – 600 €

– sicriul de zinc sau plumb obligatoriu, purificator de aer (după caz) – 400 – 700 €

– sigilarea sicriului, îmbrăcarea și îmbălsămarea persoanei decedate – 30 – 120 €

– distanța dintre locul decesului și localitatea de destinație în țară – în jur de 0,60 €/km

– costul necesar eliberării documentelor (perceput de autoritățile străine) 80 – 300 €

Costuri repatriere decedati – situatii speciale

Situațiile de deces în străinătate sunt diferite, iar în anumite situații și în anumite țări ele diferă semnificativ. Voi exemplifica câteva situații care atrag după sine costuri în plus familiei:

În situația în care decesul a avut loc într-un accident, într-o localitate mică, iar decedatul este preluat și păstrat până la efectuarea repatrierii de către o firmă privată locală de pompe funebre. Situația aceasta este întâlnită mai des în Austria, Germania și Franța, când decesul are loc în localitățile mici. În aceste cazuri, familiei i se cere să plătească costul transportului de la locul accidentului la camera funerară privată precum și camera frigorifică, costuri ce pot varia de la 100 la 500-700 euro sau chiar mai mult în anumite cazuri. Acest lucru este reglementat legal de către fiecare stat, astfel că nu există nicio posibilitate ca familia să nu plătească și această sumă.

Anumite orașe au o politică de prețuri mai mare. Astfel costul eliberării documentelor necesare repatrierii persoanelor decedate este mai mare, ajungând și la valoarea de 300 euro (taxe percepute de autoritățile locale la eliberarea documentelor). Situația e întâlnită mai des în Germania și Belgia.

Funerar Trans se străduiește să vă oferă la cerere imaginea completă a tuturor costurile și tarifelor necesare repatrierii unui decedat în funcție de situație.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Funerar Trans:

00 40 751 407 407

Informațiile de aici au un caracter general și non-contractual. Pentru informații actualizate, precise și personalizate, vă rugăm să vă adresați instituțiilor abilitate. Accesând această pagină sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru (pentru mai multe detalii, accesați secțiunea www.funerartrans.ro .

Repatrieri Decedati
Suntem un operator funerar specializat în serviciile de repatriere decedati din Anglia, Germania, Franta, Austria, Italia, Belgia si Uniunea europeana spre România, dar și Republica Moldova.