Disponibili 24/7

FunerarTrans este o societate ce se ocupa cu repatrierea și transportul persoanelor decedate. Serviciile de transport sunt complete, si anume: transport funerar international, transport funerar national si transport local.

Asiguram transportul persoanelor decedate oriunde pe teritoriul Romaniei si repatrierea acestora atat din Uniunea Europeana, cat si din alte tari europene.

Avem experienta lunga in  repatrierea persoanelor decedate. Acest serviciu de transport funerar este realizat in conditii legale cu masini autorizate si dotate cu instalatie de refrigerare in conformitate cu legea romaneasca si cea internationala!

De ce sa alegi Funerar Trans :

Documente legale
Repatrierea persoanelor decedate necesita o procedura extrem de complexa. Noi ne ocupam de intocmirea tuturor documentelor legale, necesare repatrierii.

Personal calificat
Dispunem de un personal calificat care iti ofera servicii funerare complete, la cele mai inalte standarde, conform regulilor impuse de autoritatile competente.

Sicriul necesar
Va oferim atat sicriul de zinc necesar repatrierilor, cat si sicriul de lemn, pentru a va scuti de stresul provocat de un astfel de eveniment neplacut.

Pretul corect
Stim ca nu este un moment usor, de aceea va oferim pretul corect, calculat in functie de tara in care a avut loc decesul, precum si in functie de serviciile oferite.